Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

(ΕΡΕΥΝΑ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ : ΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΑΥΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ (1ο ΜΕΡΟΣ)

Του ειδικού συνεργάτη

Ερευνα της για αυτούς που έφτασαν από τον κομμουνισμό στον πλούτο και οδήγησαν τελικά τη χώρα στον όλεθρο

Η χώρα είναι ασθμαίνουσα, γονατισμένη. Περίπου 1.000.000 Ελληνες απελάθηκαν (ανεπίσημα, αλλά για πάντα) διά της φτώχειας και της ανεργίας από αυτούς που κρατούν τα κλειδιά της πολιτικής εξουσίας και της οικονομίας.
Οι άνεργοι ξενιτεύτηκαν για να βρουν δουλειά και η πατρίδα γεμίζει ισλαμιστές εποίκους, τους οποίους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες η Αριστερά και το κατοπτρικό είδωλό της, αυτό που της πιστώνει «αγώνες». Οποιος αντιδρά στον εποικισμό στιγματίζεται ως φασίστας.

Το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος (τη στιγμή που συντάσσεται το παρόν) είναι 320,28 δισ. ευρώ. Για κάθε δευτερόλεπτο που περνά ο τόκος του ανέρχεται στα 553 ευρώ. Κάθε πολίτης οφείλει 29.621 ευρώ. Το ποσό σε ποσοστό του ΑΕΠ φτάνει το 191,67%! Το 1974 το χρέος ήταν το 20,8% του ΑΕΠ…

Αν μετατρέψουμε το σημερινό χρέος σε χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου, θα μπορούσαμε να τυλίξουμε τη Γη με τα χαρτονομίσματα 1.535 φορές.


Ζάπλουτοι
Ενώ ο λαός εξαθλιώνεται, οι αριστεροί «επαναστάτες» της μεταπολιτευτικής νομενκλατούρας, οι πάλαι ποτέ πολέμιοι του παγκόσμιου καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού, θησαυρίζουν. Σπουδάζουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό∙ τα αμφιθέατρά τους βρίσκονται κοντά στις θυρίδες με τα τιμαλφή, τα μετρητά, τα ομόλογα και άλλα λάφυρα που άρπαξαν από τη λεηλατημένη Ελλάδα. Φυσικά, δεν πρόκειται να πουν «όχι» σε όσα κρατικά επιδόματα μπορούν να αρπάξουν.

Ενώ το προσκήνιο της χώρας έχει χρεοκοπήσει, το παρασκήνιο συγκυβερνά μαζί με το περιθώριο! Στα πανεπιστήμια εύκολα μπορεί να γίνει… ημερίδα για τον Κουφοντίνα. Αν αποπειραθεί ομάδα φοιτητών να τιμήσει τον στρατάρχη του ’40 Αλέξανδρο Παπάγο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη βία της Αριστεράς. Το κέντρο των Αθηνών έχει παραδοθεί στους αναρχικούς, που θέτουν όρους για να μην κάψουν ό,τι μπορεί να καεί. Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας έχει διοριστεί αναπληρωτής υπουργός ο αριστερός πολιτικός μέντωρ μιας κυρίας που παρουσίασε τη σφαγή των Ελλήνων στη Σμύρνη σαν… συνωστισμό.

Οι σημαίες υποστέλλονται - στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα Ιμια, παντού. Αλλού επίσημα. Αλλού ανεπίσημα, βουβά. Οι ομιλούσες κεφαλές που εκπαιδεύτηκαν στο ΚΚΕ, στον «Ριζοσπάστη» και σε άλλα έντυπα συναφούς γραμμής έχουν συνδέσει κάθε ένδειξη πατριωτισμού με τη «χούντα», την «ανελευθερία».

Οι πιστολάδες της 17 Νοέμβρη σε τηλεοράσεις και εφημερίδες δεν «δολοφονούσαν», αλλά «εκτελούσαν» τα θύματά τους. Εκτέλεση σημαίνει απονομή δικαίου…

Η ελληνική κοινωνία μέσω της συστηματικής προπαγάνδας της Αριστεράς έχασε λέξεις. Μετά χρήματα. Υστερα έδαφος. Στο τέλος θα χάσει τα πάντα. Τα σύμβολα της πίστης κατεβαίνουν την ίδια στιγμή που η πολιτική τάξη, που καθοδηγείται από το άγχος μην τυχόν και την κακολογήσουν οι νοσταλγοί του Στάλιν, αγωνιά για την αποπεράτωση του τζαμιού στην Αθήνα. Οι πίνακες και τα κάδρα με τους αγωνιστές του ’21, τις μάχες του ’12 και του ’13 και τις αρχαιοελληνικές στιγμές δόξας εξαφανίζονται από τα σχολεία, τους φορείς του Δημοσίου, το Μέγαρο Μαξίμου. Το 1821, η αρχαία Ελλάδα, η Ορθοδοξία χαρακτηρίζονται συντήρηση, φασισμός, ακροδεξιές ιδεοληψίες.

Το όνομα της Μακεδονίας παραδίδεται στους απογόνους των Σλάβων που πολέμησαν την Ελλάδα το 1946-1949 μαζί με τους κομμουνιστές.
Γιατί έγιναν όλα αυτά; Επειδή το ΚΚΕ και οι αποφύσεις του, αριστερίστικες ή «ανανεωτικές», δεν κυβέρνησαν, αλλά εξουσίασαν τον δύσμοιρο τόπο μας.


Για τον έλεγχο
Μια σέχτα ιδεοληπτικών συνεννοήθηκε «με τα μάτια» και αλληλοσπρώχθηκε στην κορυφή για να ελέγξει τη χώρα. Τα κατάφερε. Οι βασικοί «παίκτες» στην οικονομία, στα ΜΜΕ, στην πολιτική και στον ακαδημαϊκό χώρο πέρασαν από την Αριστερά και δεν ξεπέρασαν ποτέ τις παθογένειές της.
Αυτοί, οι φίλοι και οι διασυνδέσεις τους, η μεθοδολογία και η ιδεολογία τους θα πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη έρευνα για τα παιδιά του αριστερού θερμοκηπίου της εξουσίας.


«Το ΚΚΕ ήταν το μόνο με πολιτική ασυλία»
Ο Νικόλαος Μέρτζος στο βιβλίο του «Τα 10 Θανάσιμα Αμαρτήματα του ΚΚΕ» (το οποίο περιλαμβανόταν, σε δύο τόμους, στην πλήρη έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας») έγραφε πριν από τρεις δεκαετίες για την ηγεμονική θέση του ΚΚΕ σε όλες τις κρίσιμες εκφάνσεις του δημόσιου βίου: «Είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που η πολιτική του επιρροή και δράση εκτείνεται αποφασιστικά σε χώρο σαφώς ευρύτερο απ' ό,τι ο κύκλος των ψηφοφόρων του.

Είναι πολλαπλάσιος του 11% ο έλεγχος που ασκεί στα Γράμματα και στις Τέχνες, στα Πανεπιστήμια και στη Νεολαία, στις εργατικές οργανώσεις και τις εκδόσεις νέων βιβλίων, στον Τύπο και στα κρατικά μέσα ενημερώσεως, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε κάθε μαζική λαϊκή εκδήλωση. [...] Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό στην Ελλάδα κόμμα που, μετά τη νομιμοποίησή του το καλοκαίρι του 1974, επέτυχε μια πρωτοφανή “πολιτική ασυλία”.

Ελάχιστοι ασκούν κατά την τελευταία δεκαετία κριτική στις πολιτικές θέσεις και στην πολιτική ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ πάρα πολλοί, που βρέθηκαν αντιμέτωποι παλαιότερα με αυτό, σιωπούν ή και δικαιώνουν πολλές ενέργειές του από το παρελθόν. […] Το ΚΚΕ κατόρθωσε να παρουσιάζεται σήμερα με το φωτοστέφανο του μάρτυρος και με τις δάφνες του λαϊκού αγωνιστού και πατριώτου, που απαιτεί δίκαια την ιστορική του δικαίωση. Με τέτοια εφόδια γίνεται φανερό ότι ο ρόλος του ΚΚΕ στην πολιτική ζωή και στις τύχες της χώρας δεν μετράται απλώς με τις ψήφους των εκάστοτε βουλευτικών εκλογών».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters