Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ η ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ YES MAN ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Του Υπερείδη Γλαύκιππου
 
Περικυκλωμένοι από εξωτερικούς εχθρούς και εσωτερικά περιτριγυρισμένοι από ανθέλληνες και προδότες, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει την εξουσία της χώρας  στα χέρια του πριν να είναι αργά.
Τα συλλαλητήρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη έδωσαν το τι θέλει ο λαός και απογύμνωσαν από τα ψευδοδημοκρατικά τους φτιασίδια την νεοταξική κομμουνιστική κυβέρνηση, καθώς την ίδια μέρα κιόλας ο επηρμένος πρόεδρος του 15μελούς με την κουστωδία των απογόνων των Στρίγγων και των Βλαντάδων έσπευσε να κάνει ότι και στο δημοψήφισμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Να μετατρέψει ως γνήσιο σταλινικό κακέκτυπο την μέρα σε νύχτα. Το νέο «ΟΧΙ στους Σλάβους το όνομα της Μακεδονίας», σε « κάνω ότι θέλω». Έτσι ακούσαμε τον Αlexis  να δηλώνει ότι θα ήθελε να ακούσει το ΝΑΤΟ, οι Αμερικανοί, οι Σκοπιανοί , οι Αναρχικοί, ο Sorros, οι Τούρκοι, εκτός από αυτό που θα ήθελαν οι Έλληνες. Ότι θα είμαστε εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους!
Ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός εξωτερικών που μας κοροϊδεύουν ότι διαπραγματεύονται. Ήθελα να ήξερα τι; Όταν έχουν αποδεχθεί την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Oι διαπραγματεύσεις είναι «στάχτη στα μάτια» για το θεαθήναι για να μην πουν ότι δεν το συζήτησαν.  Η εθνοπροδοτική αυτή στάση, κατάλοιπο μια ..ληγμένης αντεθνικής ιδεολογίας που χρησιμοποιείται σήμερα ως όπλο των καπιταλιστών που επιθυμούν την κατάργηση των συνόρων για την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, αλλά και  που είναι βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας, έχει ανοίξει την όρεξη στα όρνεα των Βαλκανίων και των τουρκομογγόλων κακών γειτόνων μας.
Έτσι σαν καλοί  υποτακτικοί  δέχθηκαν τον σουλτάνο Ερντογάν προ καιρού στην Ελλάδα και του έκαναν τεμενάδες, αφήνοντάς τον να αλωνίζει στην Θράκη. Την επομένη μέρα έσπευσαν να σύρουν στην αστυνομία πολίτες που κόλλησαν αφίσες με την φάτσα του Τούρκου δικτάτορα  με τον τίτλο ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ με την κατηγορία ως προσβολή!! αρχηγού ξένου κράτους. Αφού έσπευσαν να εκτελέσουν την εντολή του άρον άρον για την εκλογή των μουφτήδων, για να μπορεί να τοποθετεί ο Τούρκος τους δικούς του «μικρούς πρωθυπουργούς» στην περιοχή και αφού έχουν αφήσει το τουρκικό προξενείο να κάνει ότι θέλει, είχαμε και την ύπουλη υποβάθμιση την Νομικής Κομοτηνής με ανακοίνωση του υπουργού α-παιδείας  για 4η σχολή στην Πάτρα. Την ίδια μέρα και μετά από πολλές παραβιάσεις χωρίς απαντήσεις είχαμε το επεισόδιο με τους Τούρκους με τον εμβολισμό του άοπλου σκάφους του λιμενικού. Είχε προηγηθεί  προ ημερών επεισόδιο με το πολεμικό μας πλοίο. Οι Τούρκοι αποδυναμωμένοι μετά από στημένο πραξικόπημα καθώς ο δικτάτορας έχει φυλακίσει μεγάλο αριθμό έμπειρων και παλαιών στρατιωτικών και με ανοιγμένο πολεμικό μέτωπο με τους Κούρκους  στο Αφρίν επ’ ουδενί δεν θα δοκίμαζαν να ανοίξουν κι άλλο στο Αιγαίο. 
Αλλά συνειδητοποιώντας  ότι η Ελλάδα κυβερνάται από πολιτικούς νάνους, ανίκανους, φοβισμένους, και δειλούς επιχειρεί να κάνει επίδειξη δύναμης στην πατρίδα μας αλλά και να αποκομίσει οφέλη από αυτά. Οι διαρκείς υποχωρήσεις των κυβερνώντων στα εθνικά μας θέματα μόνο τετελεσμένα δημιουργούν. Και η συνήθης τακτική των ελλαδικών κυβερνήσεων να κρύβονται στα φουστάνια του διεθνούς δικαίου ή της… εχθρικής προς εμάς Ε.Ε. και να επικαλούνται την είσοδο της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή κοινότητα έχει καταντήσει γραφική γελοιότητα ενώ τα διαβήματα χωρίς κουβέντα εθνικής κυριαρχίας  και χωρίς διάθεση υπεράσπισής τους δείχνει στους ξένους ότι σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά και υποδηλώνουμε παραίτηση. 
Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε το τι θα γινότανε σε περίπτωση σύρραξης στο Αιγαίο με το ελληνικό ναυτικό που αναδείχθηκε  το 5ο καλύτερο  στον κόσμο πριν δυο χρόνια σε διεθνή αξιολόγηση ή το ότι τα αμερικανικά επιτελεία επιβεβαιώνουν πως η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι στο Αιγαίο και στην θάλασσα αλλά και στον αέρα. Να σημειωθεί ότι αρχηγός του πολεμικού ναυτικού μας εκλήθη επισήμως από το ινστιτούτο στρατηγικών μελετών στην Ουάσιγκτον και εζητήθη επισήμως μέσω πρεσβείας  από την Ουάσιγντον πόστ να δώσει συνέντευξη για το πώς καταφέρνει με πολύ λίγα χρήματα να κρατάει ζωντανή και σε τέτοιο αξιόμαχο επίπεδο μια τέτοια πολεμική μηχανή . Και τώρα αλλά και με την κρίση των Ιμίων το ’96 θα μπορούσαμε να στείλουμε τους Τούρκους στον πάτο της θάλασσας. 
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η πολεμική μηχανή ή η στρατιωτική ικανότητα των Τούρκων αλλά η δειλία και το yes man των πολιτικών μας. Το δόγμα των απάτριδων κομμουνιστών «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» αλλά και η νοοτροπία των πολιτικών της μεταπολίτευσης δεν παραχωρούμε αλλά δεν διεκδικούμε έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε ένα προτεκτοράτο που ήδη έχει αρχίσει να χάνει, εκτός της εθνικής του κυριαρχίας και εδάφη.  Πλησιάζουμε λοιπόν στην εφαρμογή  αυτού που το σύνταγμά μας λέει  στην ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 120:  Πως ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος και πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»  Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να απομακρυνθεί πριν μας οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες εθνικές βλάβες. Αρκετό κακό έχουν προκαλέσει στην πατρίδα μας .   

ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters