Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

Η κρίση του ελληνικού χρέους έχει την σαφέστατη σκοπιμότητά του. Επιτελεί συγκεκριμένη αποστολή και το διαπιστώνουμε καθημερινά. Το κόντεμα της οικονομικής δύναμης αποκρύπτει την καλπάζουσα σμίκρυνση της εθνικής μας κυριαρχίας και επιρροής. Η αλήθεια είναι ότι η Πατρίδα έχει μπει στο ανόσιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο σκοπός του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι το τεμάχισμα της Ελλάδος.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του ντόπιου νεοταξισμού μέσα από την διαβόητη εξυπηρέτηση του δανείου εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς των μισελλήνων εντολέων τους. Πιστεύουν μάλιστα ότι ο ελληνικός λαός μέσα στην σκοτοδίνη της δυσβάσταχτης καθημερινότητας και την πεζότητα της υλιστικής απαξίωσης που διαγράφει ιστορία και εθνική ελευθερία θα αρνηθεί να στρέψει το βλέμμα του στην επιχειρούμενη παραχώρηση εθνικού εδάφους. Την ίδια στιγμή οι εχθρικές πιέσεις μεγαλώνουν την κατοχή των Ελλήνων στις από καιρό σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες.

Ο Έλληνας όμως έχει ποτίσει το είναι του με το ισχυρότερο αντίδοτο στη δική τους σαπίλα. Στις δικές μας φλέβες τρέχει καθαρό και γνήσιο Ελληνικό Αίμα που φωνάζει την μεγάλη μας υποχρέωση από τα βάθη των αιώνων με την προσταγή των προγόνων. Την Ελλάδα μου να βαστήξετε, να φυλάξετε και να τρανώσετε. Και στο υποσυνείδητό μας η εντολή της φυλάξεως είναι χαραγμένη με μελάνι ανεξίτηλο και νοερό κι όχι το βρώμικο μελάνι σκλαβωτικών χρεογράφων.

Μήπως τάχα δεν είναι έτσι; Μήπως δεν κινδυνεύει άραγε η Πατρίδα; Τα στοιχεία και οι πιέσεις «συμμάχων» δανειστών και επίδοξων κατακτητών άλλα μαρτυρούν. Οι διαφαινόμενες διαπραγματεύσεις για την πώληση μικρών νησιών μας, τα πωλητήρια που έχουν βάλει θρασείς δυτικοί υπάνθρωποι μέσα από τις φυλλάδες τους στον Παρθενώνα και τη Σαντορίνη, τα σουλατσαρίσματα των τουρκικών επιμελητηρίων στην Κρήτη, ακόμη και οι επικλήσεις του πρωθυπουργού που αποκαλεί υποκριτικά προκλητικές αυτές τις αξιώσεις όταν την ίδια στιγμή πωλείται στη χώρα οτιδήποτε ζει και κινείται, όλα αυτά αποδεικνύουν την συμπεφωνημένη παράδοση της Ελλάδος.

Παράλληλα το ζήτημα των ανύπαρκτων μειονοτήτων γνωρίζει νέα άνθηση. Στην Βόρειο Ήπειρο οι Τσάμηδες προκαλούν διαρκώς με την διακίνηση προς την Ελλάδα Αλβανών που αναγράφουν στα διαβατήριά τους ως τόπο καταγωγής τους τη Θεσπρωτία μας ως δήθεν Τσαμουριά, δηλαδή ως αλβανική. Τα σχολεία μας στην Βόρειο Ήπειρο εγκαταλείπονται στη μοίρα τους για να κλείσουν. Τα δε αλβανικά πιστοποιητικά ταυτοποίησης των πολιτών δεν γράφουν ιθαγένεια.

Στα Σκόπια η ψευτομακεδονική τους προπαγάνδα έχει σχεδιαστεί καλά και ήδη έχει φτάσει σε ελληνικό έδαφος από εγκάθετους. Στην Ελεύθερη Θράκη Μας οι πράκτορες της Άγκυρας με μουφτήδες, πολιτικάντηδες και προξενικούς καλλιεργούν με προσηλυτισμό την επίπλαστη τουρκικότητα των Ελλήνων μουσουλμάνων. Και στην Κύπρο ο λιβανισθείς από Ελλαδίτες πολιτικάντηδες ως τάχα πατριώτης που μοχθεί για τη λύση του ζητήματος συζητάει για διζωνική ομοσπονδία και διαμοιρασμό εξουσιών με τον Τούρκο κατακτητή. Στην Κύπρο μάλιστα οι Έλληνες Εθνικιστές του ΕΛΑΜ πρόσφατα έκαναν μια πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση φωνάζοντας υπερήφανα συνθήματα με την Γαλανόλευκη Σημαία στην κεφαλή για Αίμα και Τιμή Ελληνική  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hWqHu9bbFyk.

Δεν είμαστε λοιπόν υπερβολικοί. Είμαστε πολύ απλά γνήσιοι και υπερήφανοι Έλληνες. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Δεν πουλάμε σπιθαμή ελληνικού εδάφους και δεν ξεχνάμε τις ελληνικές σκλάβες πατρίδες. Δεν πουλάμε εθνική γη για να έχουμε λιγότερα χρέη και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια «κύριοι» της νεοταξικής αστικής δημοκρατίας των αριστερών, σοσιαλιστικών και δεξιών κλίσεων.

Δεν λησμονούμε τη Βόρειο Ήπειρο γιατί η ζωή μας είναι άρρηκτη δεμένη με τη ζωή της. Το δικαίωμα στην αυτονομία και τη λευτεριά που με Ελληνικό Αίμα κατέκτησε και πολιτικάντικη ατιμία απώλεσε δεν θα ακυρωθεί ποτέ. Η πονεμένη μητέρα γη του βασιλιά Πύρρου που πάλεψε νικηφόρα με τα παιδιά της στον αυτονομικό αγώνα και τον ελληνικό στρατό από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι την εποποιία του 1940 θα καταστεί και πάλι ελληνική γη http://www.youtube.com/watch?v=hmp29AtbaMg από την δική μας πραγματική Ελλάδα που θα αποδιώξει τους περιούσιους τυράννους και τα τσιράκια τους από τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Και μαζί με τη Βόρειο Ήπειρο θα ακολουθήσουν η Βόρεια Μακεδονία, η Αν. Θράκη, η Αν. Ρωμυλία, η Ιωνία και ο Πόντος.

Η Εθνικοκοινωνική μας Ελλάδα θα πράξει το καθήκον της. Είναι σίγουρο ότι μόλις αποδιώξουμε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες τα χέρια της διεθνούς ανομίας θα τραβηχτούν από πάνω μας και θα μπλεχτούν αναμεταξύ τους σωρό κουβάρι παρασέρνοντας στο κυνήγι του θησαυρού και την Τουρκία και τους άλλους υπαλλήλους της. Και τότε θα αναστήσουμε την αληθινή Μεγάλη Ελλάδα μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters