Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Κάποιοι έχουν αποφασίσει προ πολλού να φτιάξουν μια νέα Ελλάδα δίχως Έλληνες. Με εντολείς τους περιούσιους δυνάστες της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πρόθυμους εντολοδόχους τους πολιτικάντηδες του νεοταξικού καθεστώτος.

Η διεθνοποιημένη οικονομία και η καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας είναι ένα μέσο εκβιασμού. Το όπλο όμως που μας σημαδεύει είναι η λαθρομετανάστευση. Με την μαζική είσοδο των λαθρομεταναστών επιδιώκεται να ολοκληρωθεί η βιολογική εξόντωση που έχει ξεκινήσει με την εγκατάλειψη του λαού μας στην ανέχεια και την υπογεννητικότητα. Να προκληθεί η εκτόπιση του λαού από την Πατρίδα του και η κατάληψη αυτής από ετερόκλητες πολυεθνικές και πολυφυλετικές μάζες που έχουν ροπή στην βίαιη μετάλλαξη της κοινωνίας που αναμιγνύονται.

Οι δολοφονίες, οι ληστείες, οι βιασμοί και τα υπόλοιπα «ανδραγαθήματα» των λαθρεποίκων καταμαρτυρούνται από την ίδια την κοινωνία μας με την συχνότητα της παρουσίας τους και με τις φυλακές της χώρας που έχουν γεμίσει από δαύτους. Τα ποσοστά μάλιστα των ποινικά κολάσιμων πράξεων των αλλοδαπών εν συγκρίσει με τον αριθμό τους είναι υπερβολικά υψηλά και απολύτως ενδεικτικά. Οι εγκληματικές τους πράξεις αν και λιγότεροι από τους Έλληνες υπερτερούν κατά πολύ των ημεδαπών σύμφωνα με όλες τις στατιστικές.

Για τις επελάσεις των ασθενειών αρκούν οι διαβεβαιώσεις των γιατρών που μιλάνε για έξαρση αυτών και μάλιστα των πλέον μεταδοτικών που είχαν εξαφανιστεί από τη χώρα μας και επιστρέφουν με τους λαθρομετανάστες που προέρχονται από κρατικά συστήματα με ανύπαρκτη υγιεινή.

Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε πως οι επελαύνοντες αλλοδαποί είναι υγιέστατοι και φιλήσυχοι, αυτό και πάλι δεν επαρκεί προκειμένου να τους δώσουμε τα κλειδιά της χώρας στα χέρια. Γιατί εκεί κατατείνει το φαινόμενο. Αν παρατηρήσουμε την πληθυσμιακή σύνθεση των λαθρομεταναστών, τότε θα σημειώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι άνδρες νεαρής ηλικίας και μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Αν στη συνέχεια προσθέσουμε την επιβαλλόμενη από τους γραικύλους πολιτικάντηδες οικογενειακή συνένωση που έφερε στη χώρα μας ολόκληρες οικογένειες, την παροχή δωρεάν προνομίων των λαθρομεταναστών σε τομείς όπως η παιδεία και η υγεία, την παράνομη θέσπιση επιδομάτων που έπαιρναν μόνο οι Έλληνες πολίτες, τους ανθελληνικούς νόμους χορήγησης ιθαγένειας και ψήφου, τότε φανερώνεται η επιδίωξη μετάλλαξης της Ελλάδος από εθνικό σε πολυφυλετικό κράτος.

Η ανθελληνική συνομωσία αποκαλύπτεται πλέον και το παραμύθι της αδύνατης φύλαξης των εθνικών μας συνόρων αντικαθίσταται με την επιβολή της αυταρχικής και αντιφυσικής επιβολής του αντιρατσισμού. Η δε απαξίωση του ελληνικού πληθυσμού και η υπογεννητικότητα συμπληρώθηκαν με την διευκόλυνση των ελαστικών απασχολήσεων, της ντόπιας ανεργίας και των φτηνών μεροκάματων που ευνόησε η λαθρομετανάστευση. Από κοντά ήρθε η εξίσου μεθοδευμένη απαξίωση της καλλιέργειας της γης και η μετατροπή της σε εποχική δραστηριότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των γυρολόγων λαθρομεταναστών.

Όσοι πάντως εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την σκοπιμότητα της γενόμενης λαθροεισβολής, δεν έχουν παρά να δώσουν σημασία στα λεγόμενα του νέου υπουργού εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη σε συνέντευξη που έδωσε από το Στρασβούργο στη δημοσιογράφο Σοφία Κλειώση. Σ’ αυτή τη συνέντευξη ο κ. Λαμπρινίδης αφορίζει το κλείσιμο των εθνικών μας συνόρων χαρακτηρίζοντας σαχλούς και ακραίους όσους υποστηρίζουμε αυτήν την αναγκαιότητα.

Ακόμη ο σοσιαλιστής πολιτικάντης αναφέρεται στην υποτιθέμενη προσφορά των αλλοδαπών στην αγορά εργασίας αλλά και την ουσιαστική γονιμοποίηση του ελληνικού λαού, όταν αναφέρεται στην πρόκληση 20000000 κενών θέσεων εργασίας στα επόμενα 20 χρόνια στην Ευρώπη, αλλά και όταν μας λέει πως η Ελλάδα υποχρεούται να δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Γιατί η Ελλάς δεν έχει κ. υπουργέ νόμιμους μετανάστες. Έχει παράνομους και παρανόμως νομιμοποιηθέντες από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την φανατική υποστήριξη των εξαπτέρυγων της Αριστεράς. Φυσικά ο υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως του μνημονίου δεν λέει λέξη για τα αρνητικά σημεία του φαινομένου http://www.youtube.com/watch?v=5Onyibrthkk&feature=share.   

Εμείς όμως οι υβριζόμενοι Έλληνες Εθνικιστές και μαζί με εμάς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών προτάσσουμε με απόλυτη πίστη και συνέπεια την διατήρηση του παραδοσιακού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Προτιμούμε το Ελληνικό Κράτος του Ηρόδοτου που στηρίζεται στο όμαιμο, το ομόφυλο, το ομόγλωσσο. Θέλουμε οι κάτοικοι της Ελλάδος να είναι Έλληνες, Λευκοί και να μιλάνε την ελληνική γλώσσα ακριβώς όπως μας όρισε την ταυτότητα η Θεία Πρόνοια.

Θέλουμε την παιδεία, την υγεία και την εργασία να μείνουν μονάχα σε χέρια ελληνικά. Θέλουμε τους Έλληνες να απολαμβάνουν κατά αποκλειστικότητα τις κρατικές παροχές και να γεννούν πολλά παιδιά. Θέλουμε τους Έλληνες ασφαλείς και απόλυτα κυρίαρχους της Γης και της Πατρίδος τους. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και θα φέρουμε πίσω στην Ελλάδα κυρίαρχο τον Φυλετισμό των Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters