Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βιώνουμε την απόλυτη σήψη που εκπέμπει το καθεστώς μέσα σ’ ένα κράτος που δεν παρέχει ασφάλεια, ευνομία και κοινωνική αλληλεγγύη στους Έλληνες. Ένα κράτος που είναι εχθρός του Ελληνικού Έθνους και λαού όταν αντιμάχεται τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα ξεπουλώντας τα προνόμια του ελληνικού λαού στους λαθρομετανάστες και τα ξένα συμφέροντα που δεν αξίζουν ίχνος οίκτου και δεν τους πρέπει καμία συνδιαλλαγή όταν λειτουργούν ξεκάθαρα και ωμά υπέρ του βρωμερού Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κατάληψη της νομικής σχολής Αθηνών από τους Μαροκινούς και Τυνήσιους λαθρομετανάστες  και την εν συνεχεία μεταφορά τους σε νεοκλασικό κτήριο πολυτελείας. Μια κατάληψη που κόντεψε να κλείσει μια εβδομάδα αποδεικνύοντας την ανυπαρξία ουσιαστικής πυγμής, αφού κράτος σημαίνει δύναμη. Δύναμη διατασσόμενη που ενεργοποιείται μονάχα όταν πρόκειται να προπηλακίσει Έλληνες και λουφάζει απέναντι στους λαθρομετανάστες.

Μα καλά, δεν βλέπουν οι κρατούντες τις μεθοδευμένες αναταραχές με τους νεκρούς στην Αίγυπτο και τις μεγάλες κοινωνικές αναταραχές στη Τυνησία και σχεδόν ολόκληρη τη Βόρειο Αφρική; Δεν βλέπουν τις βομβιστικές επιθέσεις στη Ρωσία που ο Πούτιν είπε ότι δεν οφείλονται σε μουσουλμάνους της Τσετσενίας; Δεν λαμβάνουν υπόψιν ούτε καν τις αμερικανικές διαρροές για αναμενόμενο αιματοκύλισμα της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες; Δεν θέλουν φαίνεται να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια αφού στηρίζουν και ανέχονται διακινητές και ενεργούμενα.

Η επαλήθευση του ξεχαρβαλώματος έρχεται από τα Χανιά, μια πόλη της Κρήτης που το Σύστημα προσπαθεί να μετατρέψει σε άντρο του αντιρατσισμού με διάφορα περιστατικά επιθετικότητας που προσπάθησαν να προσάψουν κατά καιρούς σε εθνικιστές για να αποδειχτεί πάντοτε ο νεοταξικός δάκτυλος ακόμη και διά ξένων πρακτόρων. Από την πόλη αυτή λοιπόν ξεκίνησαν οι βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες, από μια πόλη και ένα νησί που βρίσκεται μια ανάσα από την βορειοαφρικανική φωτιά στα νότια αυτού. Το καραβάνι αυτό λοιπόν ταξίδεψε διά θαλάσσης, αφού σαφώς κατεγράφη από το λιμεναρχείο Χανίων, και κατέφτασε με την πλήρη γνώση των αρχών στην πρωτεύουσα του κράτους και την Νομική Σχολή διεκδικώντας τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών!

Η ενέργεια αυτή υπήρξε οπωσδήποτε προσχεδιασμένη και οι ευθύνες καταλογίζονται σαφέστατα τόσο στους «ξεναγούς» μεταφορείς του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών ακροαριστερών αντιρατσιστών όσο και στο ανθελληνικό καθεστώς εν συνόλω, μαρξιστικό και φιλελεύθερο, που διοικεί τη χώρα και επιτρέπει τον εκβιασμό των Ελλήνων. Οι χρησιμοποιούμενοι λαθρομετανάστες δεν φαινόντουσαν καθόλου δυστυχείς αλλά περιχαρείς προβαίνοντας μάλιστα σε χειρονομίες νίκης σε βάρος βέβαια ημών. Η δε παραμονή τους εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος παρά την θεατρινίστικη καταδίκη των ακροαριστερών έφερε την αποδοχή των καθεστωτικών φοιτητικών παρατάξεων.

Το γαϊτανάκι του ανθελληνισμού και του παραλογισμού συνεχίστηκε με τις ρητορικές και υποκριτικές καταδίκες των κομμάτων προς τους «ξεναγούς», τους πανεπιστημιακούς να διχάζονται πέριξ του ασύλου καλύψεως πάσης παραβατικότητας, το υπουργείο παιδείας να καλεί την πρυτανεία της σχολής να πάρει πρωτοβουλία και τον πρύτανη να λέει ότι ζητούσε την συνδρομή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πριν από την είσοδο των λαθρομεταναστών στη Σχολή δίχως αποτέλεσμα. Και όταν τελικά άρθηκε το άσυλο είδαμε τους καταληψίες να πορεύονται στο πολυτελέστατο μέγαρο επί των οδών Πατησίων και Ηπείρου προκειμένου να διάγουν την χλιδάτη διεκδίκηση της λαθρομεταναστευτικής ελευθέρας εισόδου. Στο μεταξύ διέρρευσε ότι άλλοι… συνάδελφοί τους εισήλθαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές εισέβαλαν στο ιταλικό προξενείο της Πάτρας και διένειμαν εντύπως τα…φιλάνθρωπα αιτήματά τους! Ο δε Τσίπρας ήθελε το βόλεμα των λαθραίων φίλων της Αριστεράς μέχρι και σε δημοτικό γυμναστήριο! Και όπως μαθαίνουμε την κύρια μάζα των υγιών βορειοαφρικανών λαθρομεταναστών κάποιοι φρόντισαν να την αφήσουν ελεύθερη ενώ τους εναπονείναντες νοσούντες από μεταδοτικές νόσους όπως φυματίωση και ηπατίτιδα γυρεύουν να τους μεταστεγάσουν!

Και όλα αυτά λαβαίνουν χώρα όταν οι Τούρκοι σχεδιάζουν αποβατικές ενέργειες σε Έβρο και Δωδεκάνησα. Όταν σε Τζαμιά και πολιτιστικούς μουσουλμανικούς συλλόγους τοποθετούνται προβοκατόρικες βόμβες σε Θράκη και Ρόδο όπως την παραμονή των περασμένων Χριστουγέννων στο νησί μας και τα τουρκικά αεροσκάφη φτάνουν μέχρι τις εγκαταστάσεις της αεράμυνάς μας στη Σκύρο. Και όταν στα όργανα της «Ε»Ε ο Ολλανδός πρωθυπουργός σε συζήτηση με τον Μπαρόζο ζητάει να γίνουν σαφείς οι επιπτώσεις της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος και λέει με θράσος ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε την καλύτερη διαχείριση των μεταναστευτικών ρευμάτων, των αιτούντων άσυλο ενώ μας ζητάει να βελτιώσουμε την ανθρωπιστική κατάσταση!  Ο δε πρωθυπουργός ασχολείται με το να διαψεύδει τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα και την αναδιάρθρωση στα παγκόσμια φόρουμ, όταν τα διαψευδόμενα του υπαλλήλου Παπανδρέου επαληθεύει το αφεντικό, ο σιωνιστής Σόρος.

Είναι σαφές ότι το υφιστάμενο καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού επέλεξε να υπηρετήσει τα νεοταξικά αφεντικά του που επιθυμούν τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους. Όμως ο Ελληνικός Εθνικισμός, υπηρετώντας το Ελληνικό Έθνος και λαμβάνοντας εντολές μόνο από αυτό, επέλεξε να δώσει τη μάχη για μια Μεγάλη Ελλάδα δίχως ξένους, ξενοκίνητους και υποκριτές, γιατί αυτό απαιτεί ο ελληνικός λαός. Και αυτό θα πράξουμε από κάθε αγωνιστικό μετερίζι.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters