Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .

Το τραγικό συμβάν με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την δολοφονία του αστυνομικού υποδιευθυντή και υπασπιστή του υπουργού κ. Χρυσοχοίδη αποτελεί την πιστοποίηση των διαλυτικών φαινομένων σε μια χρονική συγκυρία που το Ελληνικό Έθνος βάλλεται από εσωτερικά και εξωτερικά «πυρά». Η δολοφονία του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργου Βασιλάκη είναι πράξη ανήθικη που προσβάλλει τον ελληνικό λαό και την αστυνομία μας που είναι οι κυρίαρχοι στόχοι. Βέβαια το ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός έφτασε μέχρι τον έβδομο όροφο έως το υπουργείο δίχως να εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος είναι εξόχως περίεργο και εξοργιστικό. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Μήπως τα τεκταινόμενα που ζούμε με δραματικό τρόπο με την προβληματική προστασία των πολιτών, την ισχυροποίηση των μηχανισμών εξαθλίωσης των Ελλήνων εργαζομένων και την καπήλευση της αντιστάσεως του λαού μας από την Αριστερά με την κατάρρευση κάθε έννοιας εθνικού και λαϊκού δικαίου στην ουσία είναι ο προθάλαμος των δεινών που έρχονται; Μήπως κάποιοι σκοτεινοί νεοταξικοί εγκέφαλοι θα θέλανε ευχαρίστως την καλλιέργεια ενός διχαστικού κλίματος ανάμεσα στους Έλληνες με μια Ελλάδα συρρικνωμένη; Έχω την στερεή πεποίθηση ότι επεκτείνεται μια τακτική χάους σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας για να επιτευχθούν όλα τα προαναφερόμενα.

Να είστε σίγουροι ότι προκειμένου να επιτύχει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός την απαξίωση και την πτώση του Εθνικού Κράτους στα δίχτυα μιας παγκόσμιας συμμορίας και διακυβέρνησης, δεν θα υπολογίσει ούτε ζωές ούτε κοινωνικές συγκρούσεις ούτε εθνικά σύνορα. Για δείτε λίγο πόσα κρυφά πράγματα μάθαμε μέσα σε λίγες στιγμές. Ξεκινήσαμε από την αποκάλυψη της αγγλικής μεταφράσεως του ΔΝΤ ότι μας επιφυλάσσει επιπλέον πέραν της ελληνικής μεταφράσεως την σταδιακή εξαφάνιση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος με τις σχετικές χρηματοδοτικές δαπάνες να κινούνται κάτω από το 2,5% του ΑΕΠ έως το 2060, την άμεση αύξηση των… θανατερών συντάξεων στα 65 έτη ηλικίας και το πάγωμα των νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης. Ε, να σας απασχολήσουμε λίγο για να μην σκέπτεσθαι πολύ!

Μετά μάθαμε την εν κρυπτώ ίδρυση μιας ελληνοτουρκικής τράπεζας του Αιγαίου στην Ανδριανούπολη χωρίς να αναφερθεί σ’ αυτή ούτε μια συστημική φωνούλα πολιτικάντικου ή δημοσιογραφικού επιπέδου. Κι όμως το θέμα υπάρχει στο σημερινό editorial της κ. Γιώτας Αντωνοπούλου στην Απογευματινή. Έρημη Ελλάδα, σε ποια ελληνοτουρκική συγκυριαρχία σε πάνε άκλαυτη. Ε, μετά δεν νομίζω να παραξενευτείτε που θέλουν κάποιοι αρμόδιοι να επιτρέψουν την διέλευση της εθνικής οδού από το πεδίο της μάχης που έδωσε ο Κολοκοτρώνης στα Δερβενάκια μέσω μιας μελέτης βελτίωσης από τον κόμβο της αρχαίας Νεμέας έως τις Μυκήνες! Ευτυχώς αντιστέκονται οι αρχαιολόγοι μας προ του υπουργείου πολιτισμού.

Μετά από όλα αυτά καθίσταται απολύτως επίκαιρη η αναφορά στην επέτειο της δολοφονίας του σπουδαίου αγωνιστή της Παλιγγενεσίας Ρήγα Φεραίου στις 24 Ιουνίου του 1798 μετά την παράδοσή του ιδίου και των συναγωνιστών του από τους Αυστριακούς στους Τούρκους του Βελιγραδίου. Οι οποίοι τους στραγγάλισαν και πέταξαν τα σώματά τους στον Δούναβη. Επίκαιρο και για τα μηνύματα της αληθινής ελευθερίας των Ελλήνων και για την υπερηφάνειά μας που καθημερινά την πληγώνουν. Ας ξαναγίνουμε μαχητές της ζωής μας και της Ελλάδος μας κι ας αφιερώσουμε αυτά τα δύο βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=78OcEBJPmgM&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=YDkGrpBndv8

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ σχηματιζεται απο δυο βασικους παραγοντες,την ΦΥΛΗ και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Λεγοντας <φυλη>,εννοουμε την<καταγωγη>-οτι πρεπει δηλ.τα ατομα του Εθνους να εχουν κοινη καταγωγη.Δεν αρκει να εχουν αυτα<συνειδηση>
περι κοινης καταγωγης.Δεν αρκει δηλ.να πιστευουν στην κοινη τους καταγωγη,αλλα να εχουν πραγματι κοινη καταγωγη.Διοτι ΜΟΝΟΝ η κοινη καταγωγη-η κοινη<φυλετικη υπαγωγη>-συνεπαγεται ΚΟΙΝΟΥΣ κληρονομικους χαρακτηρες,αρα κοινα πνευματικα στοιχεια.Οταν υπαρχει κοινη καταγωγη,τοτε υπαρχουν κατα το μαλλον η ηττον κοινη γλωσσα,κοινος πολιτισμος,κοινη θρησκεια,κοινα ηθη,κοινη ιστορια.Αυτα τα δευτερογενη στοιχεια δεν αποτελουν,το καθενα ξεχωριστα,απαραιτητο στοιχειο συγκροτησεως Εθνους.Εν τουτοις ολα αυτα,οταν συνυπαρχουν,συντελουν στην συνοχη της κοινοτητος,στην δημιουργια δηλ.ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ-του δευτερου παραγοντος συγκροτησεως του ΕΘΝΟΥΣ.ΕΘΝΟΣ ειναι επομενως ο ομοειδης φυλετικως λαος,που εχει συνειδηση της υπαρξεως του.
''Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η σημαία στα μάτια τα δικά μας συμβολίζει τους Αγώνες όσων πολέμησαν, εργάστηκαν,θυσιάστηκαν, δολοφονήθηκαν, σκοτώθηκαν και έζησαν με πρώτιστες αξίες εκείνες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Πατρίδας. Αυτούς που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αιώνιο πανύψηλο φρούριο του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν είναι ικανή καμία βουλή, κανένα κράτος και κανένας πολιτικός ή κεφάλαιο να την ξεφτιλίζει και να την ξεπουλάει καθημερινά. Οι δειλοί τη βλέπουν με φόβο. Οι προδότες σαν πανί. Οι αστοί σαν ύφασμα. Οι άνανδροι την καίνε. Μα εμείς τη βλέπουμε σαν τη Μάνα που καρτερεί να μας δεί να εκπληρώνουμε τα όνειρα μας. Τα δικά μας,τα δικά της, του Γένους.

ΛΟΓΙΑ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




















"Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος." (ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 18-3-1919)

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

''Δεν θελω να πεθανει το Εθνος μου,το Εθνος αυτο, που τοσα εκαμε στην ζωη του, το εξυπνο,το τοσο ανθρωπινο. Για να το φυλαξω απο τον θανατο πρεπει τωρα να το καμω πεισματαρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας ειναι και υπερβολικο το αισθημα που θελω να δωσω στους Ελληνες. Μονον ετσι θα ζησει το ΕΘΝΟΣ.''

''Σε οποιους με κατηγορουν η με περιγελουν, γιατι τους κεντρω το Εθνικο τους αισθημα και τους μιλω αποκλειστικα,θα λεγω:Λοιπον θελετε να πεθανει το Εθνος σας;Αν το θελετε,πεστε το καθαρα,μην κρυβοσαστε''

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Η ΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ



πισταμνους πρς εδτας τι δκαια μν ν τ
νθρωπείῳ λγ π τς σης νγκης κρνεται, δυνατ δ
ο
προχοντες πρσσουσι κα ο σθενες ξυγχωροσιν.

κατά την συζήτησιν των ανθρωπίνων πραγμάτων το επιχείρημα του δικαίου αξίαν έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμις προς επιβολήν αυτού, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμίς του και ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του"

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ Ε89

Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

http://4.bp.blogspot.com/_NuhZMDR5O28/S_qK4rCNqWI/AAAAAAAAATQ/FgeBEEMBpt0/s400/%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%91%CE%A3.jpg

“Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες
Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.


Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα.


Μ. Κούντερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ: 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

free counters